Köp ditt löpband online!

Köp löpband online

Du kan köpa löpband online till väldigt bra priser. En stor fördel är att du då får löpbandet levererat hem till dig och fraktfritt.>> Se hela sortimentet av löpband här <<


Så använder du ditt löpband:

Att träna på ett löpband är en mycket effektiv form av motion, men ibland utförs motionen fel och hindrar därmed viktminskning och konditionsförbättringar. Läs denna behändiga guide för att maximera dina resultat!

1 – Hitta ett bekvämt löpband i din närhet.
Alla passar inte för att träna med ett löpband, eller får inte dem resultat de vill ha, så köp inte ett förrän du är säker på att du vill ha ett, eftersom det kan vara en stor investering.

2 – Bestäm varför du vill använda ett löpband.
Vill du bränna fett, stärka ditt hjärta, muskler och lungor, eller både och?

3 – Följ instruktionerna på maskinen för att starta det.
Du kan välja ett av de förinställda programmen, eller så kan du anpassa din träning till din egen smak. Med manuellt program kan du göra dina egna val av lutning och hastighet.

4 – Ställ en realistisk men utmanande tidsgräns, och håll dig till den.

5 – För att bränna fett, jogga i måttlig hastighet, förbättra din kondition och få uthållighet, kör intervaller mellan hög intensitet och en lägre intensitet.
Kvalitet är viktigare än kvantitet för kondition (i princip det är mer värdefullt att träna hårdare för något kortare tid)

6 – Att utvärdera dina framsteg.
De flesta moderna löpband har också ett träningstest som mäter din puls och andra faktorer och därefter ger dig en poäng.

Försök variera ditt träningsprogram.
Lyssna på din favoritmusik eller göra en ”deal” med dig själv som att du t.ex bara kan titta på dina favoritprogram (DVD-boxar fungerar bra här) medan du är på löpbandet.

Placera inte löpbandet i ”det tråkigaste rummet” som du hatar att gå in i. Se till att ditt träningsrum är trevligt och inbjudande (rengör rummet, måla om det, släpp in lite ljus, ställ in en TV / stereo osv.)

Att bränna mer kalorier med sitt löpband

På nätet kan du beställ hem ett eget löpband.

För att bränna ännu mer kalorier och få lite variation i din rutin, ändra lutningen. Ändra inställningar varannan minut med att gå upp 3%.
Till exempel
0:00 = 1%,
02:00 = 3%
4:00 = 6% osv
Fortsätt tills du kommer till runt 12-15% och håll dig där den tills du känner dig redo att komma tillbaka.
Upprepa sekvensen genom att minska lutningen tillbaks till 0% .
Träna inte på det sättet varje dag, då kommer du säkert att förlora intresset, gör det istället varannan dag eller 3 gånger i veckan.

Rådgör med din doktor innan du påbörjar ett motionsprogram. Om du känner dig yr eller andfådd under träningen, sluta omedelbart.
Ta det långsamt! Börja med enkla övningar 3 gånger i veckan, och arbeta dig uppåt. Om du försöker för hårt du kan sträcka en muskel. Se till att löpbandet är avstängd eller går på en mycket låg hastighet innan du kliver på.


Hur effektivt anser du att löpträning på löpband är? Lägg din röst, där 10 stjärnor avser mycket effektiv träning:

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
Köp löpband online, 9.6 out of 10 based on 5 ratings
Köp online