Köp ditt löpband online!

Bäst i test

Löpband Bäst i test? Många undrar vilket löpband som är bäst i test. Här hittar du löpband som har fått väldigt bra betyg i olika tester.>> Se hela sortimentet av löpband här <<Om du funderar på att inhandla ett löpband så ska du först gå igenom dessa tips. Då vet du precis vad du ska titta efter när du ska hitta det perfekta löpbandet.

Nio goda idéer för dig som ska skaffa ett löpband

Tips 1 – Träningsplats
Löpbandet du ska köpa bör passa bra i det rum där du kommer att använda det. Ett löpband kan se litet ut i butiken men kan bli större när du får den på plats i ditt träningsrum hemma.
Mät ytan på ditt träningsrum och jämför med löpbandets mått så att du är säker på att du har ordentligt med plats för det.

Tips 2 – Priset
Du får vad du betalar för när du skaffar ett löpband men se till att du får det bästa i din prisklass. Läs om löpbandets för-och nackdelar, recensioner från andra kunder osv.

Tips 3 – Löpbandets motor
Ett mycket viktigt tips gäller löpbandets motor. Sök efter ett löpband med en bra motor. Många människor tittar på Tv eller lyssnar på talböcker medan dem tränar så motorljudet är också en mycket viktig faktor.

Tips 4 – Löpbandets längd och bredd
Var uppmärksam på löpbandets yta, bredd och längd. Om du ska du ha löpbandet till att promenera eller springa på, avgör hur stort band du behöver. Om du ska springa på bandet så behöver du en längre och något bredare yta än om du bara ska gå på bandet.

Tips 5 – Stigningar
Kvalitetslöpband kommer att ha en automatisk elektronisk lutningsfunktion som kan justeras genom att trycka på en knapp på konsolen och du kommer att bli mycket nöjd om denna funktion finns på löpbandet. Håll utkik efter en lutningsfunktion. En lutning mellan 0% och 10%, men möjlighet till högre lutning är bättre.

Tips 6 – Stötdämpning
Ett löpband med en stötdämpningssystem innebär mindre överansträngning mot dina leder och din rygg. Men ett löpband ska inte kännas för mjukt eller poröst. Läs löpbandet recensioner och betyg för att veta vilken typ av stötdämpande system varje tillverkare använder.

Tips 7 – Ramen
Detta är också en viktig löpbandsfunktion. Att ramen är stabil är ju viktigt. Leta efter en ram i höglegerat stål eller en tjock aluminiumram. Stål är det bästa valet eftersom det är tyngre, kraftigare och kommer att hålla längst. Vikten på stålramen ger också ditt löpband mer stabilitet.

Tips 8 – Garantier
Garantin på löpbandet är förstås något man bör ta med i beräkningen. De flesta kvalitetslöpband kan erbjuda garantier såsom livstidsgarati på ramen, men med regelbunden användning kommer ditt löpband kräva service någon gång ibland. Leta efter en garanti med minst ett år om nåt skulle gå sönder. Löpbandets motor och bälte kan behöva service av en reparatör. Så se till att du inhandlar ditt löpband från ett företag som erbjuder tillgång till en tekniker. Även om du köper ditt löpband från internet, så kan det finnas flera duktiga tekniker nära där du bor.

Tips 9 – Den övergripande känslan
Löpbandet du väljer ska kännas stabilt, vara bekvämt för dig att gå eller springa på och vara lätt att använda. Det gäller att se till helheten när du köper ett nytt löpband.

Sammanfattning vid köp av löpband

Här får du gGoda råd vid köp av ett nytt löpband
Summan av kardemumman är att leta runt, läsa löpbandsrecensioner och undersöka vad andra har gett för betyg på olika löpband, och se på löpbandet som en långsiktig investering i ditt välmående. Det är det bästa råd du kan få.
Författare:


Hur effektivt anser du att löpträning på löpband är? Lägg din röst, där 10 stjärnor avser mycket effektiv träning:

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 7.3/10 (58 votes cast)
Bäst i test, 7.3 out of 10 based on 58 ratings
Köp online