Köp ditt löpband online!

Attract löpband

Attract löpband – Bra att veta innan köp
Om du funderar på att skaffa ett löpband att ha hemma, har du kanske stött på märket Attract och deras Attract löpband, som på senare tid blivit otroligt populära.
Detta beror på att dessa löpband sägs vara betydligt mer effektiva och roliga att använda än andra, traditionella löpband.>> Se hela sortimentet av löpband här <<


Om företaget Attract
Attract Sweden AB, som är företagets hela namn, är verksamt i Sverige men även i övriga världen, och är baserat i Sundsvall. De skiljer sig från sina konkurrenter genom att satsa på hög kvalitet, och hela tiden förbättra sina produkter, så att de ska stå sig väl i alla möjliga konsumenttester, både när det gäller produkter och priser. Deras målsättning är att främja kundernas hälsa och välbefinnande, genom att saluföra produkter som massagefåtöljer, löpband, kläder, fleecefiltar med ärmar samt akupressurprodukter.
Attract Sweden AB äger varumärkena Attract, CozyOne, Yantra samt KIIKOI, så köper du något av dessa märken, är det deras produkter du får.
Många kända butiker och kedjor, från Intersport, Stadium, Life till Clas Ohlson och många fler, samt flera nätbutiker säljer produkterna, så de är lätta att få tag på, oavsett var i landet man bor.

Varför är då ett Attract löpband en bra investering?
Det beror på att dessa löpband har många lägen, så man kan både gå och verkligen springa på dem. Det går även att köra intervall träning om man vill det, och Attract vidareutvecklar hela tiden sina löpband för att lägga till nya funktioner och finesser på dem. Den senaste och mest utvecklade modellen av Attract löpband släpptes i oktober 2011.

Vidare är Attract löpband mycket lätta (hela bandet väger endast 28 kg totalt) och tar lite plats, vilket är en fördel eftersom de flesta har begränsat med plats för träningsredskap hemma. Även om du är lite trångbodd, kan detta alltså vara en bra investering för dig!

Några snabba fakta om Attract löpband

Attract löpband är kända för sin rosa färg som många uppskattar
Under 2010 såldes hela 50 000 Attract löpband endast i Sverige. Den nuvarande modellen har 12 olika autolägen som är enkla att använda, inbyggd pulsmätare samt kalorimätare och förlängda handtag för att göra träningen mer bekväm.


Hur effektivt anser du att löpträning på löpband är? Lägg din röst, där 10 stjärnor avser mycket effektiv träning:

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 5.8/10 (91 votes cast)
Attract löpband, 5.8 out of 10 based on 91 ratings
Köp online